Occasions Almelo

Autobedrijf Jansen is gespecialiseerd in het inkopen, inruilen en verkopen van occasions in Almelo en omstreken. We zijn een betrouwbare dealer van Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen en hebben al sinds 1992 ervaring op dit vakgebied. Onze showroom staat vol met goed onderhouden en kwalitatieve occasions, waar voor iedereen ongetwijfeld wat tussen zit. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar en redelijk geprijsd boodschappenautootje, of je wilt een nieuwe en comfortabele auto om grote afstanden mee te maken, bij Autobedrijf Jansen hebben we vast een auto voor jou.

 

Inkopen en/of inruilen

We kopen ook personenauto’s in en bieden je hiervoor altijd een goede prijs. Wil je je huidige auto kwijt, dan kan ons team van experts je hier vast een interessant en realistisch bedrag voor aanbieden. Dit kun je dan besluiten om te ontvangen, of je kunt het gebruiken om bij ons een nieuwe auto voor te kopen. In dit laatste geval zal je bij autobedrijf Jansen niet worden teleurgesteld, omdat we ruime keuze hebben aan occasions en proberen altijd aan de wensen van onze klanten te voldoen. Bij ons vind je ongetwijfeld een goede deal en we nodigen je dan ook uit om contact met ons op te nemen of om dit verder in onze showroom persoonlijk te komen bespreken.

 

Occasions

Wij verkopen ook tweedehands auto’s en proberen een zo breed mogelijk assortiment aanbieden. Daarom vind je bij ons personenauto’s van verschillende segmenten en prijsklassen. We specialiseren ons in Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen, een selectie automerken waarbij degelijkheid en kwaliteit centraal staat. Uiteraard zijn deze altijd voorzien van een onderhouds- en kilometerhistorie. Daarnaast krijg je altijd een interessante garantie, zodat mocht er toch nog iets misgaan je dit nog een tijdje gratis bij ons kunt laten rectificeren. Kom dus langs in onze showroom en laat je verrassen door het ruime aanbod van schitterende wagens.