Garage Almelo

Bij Autobedrijf Jansen begrijpen we maar al te goed hoe vervelend het is als je auto schade heeft opgelopen of defect is geraakt en onze garage in Almelo kan dit vast professioneel voor je oplossen. Een team van experts staat voor je klaar om jouw auto weer in zijn huidige staat terug te brengen. Of je nu een lekke band hebt of je hebt een groter probleem, in de omgeving Almelo en oost-Nederland staat autobedrijf Jansen bekend als betrouwbaar en professioneel. Bij ons zal je ook nooit te veel betalen en kun je altijd gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

 

Schadeherstel

Ben je casco verzekerd, dan betekent dit dat je all-risk verzekerd bent en dat wij de reparatie van de schade voor onze rekening nemen. Het is wel belangrijk dat je dan je groene kaart meeneemt en een volledig ingevuld schadeformulier. Is er schade aan je auto waar je niet voor bent verzekerd, dan maken wij altijd eerst een analyse en offerte voor je, zodat je zelf kunt bepalen of je dit wilt laten uitvoeren of niet.

 

Reparaties

Ook als je auto defect is geraakt kun je bij ons terecht. Gelukkig hebben wij tientallen jaren ervaring en kennis zodat we jouw probleem professioneel en snel op kunnen lossen. Autobedrijf Jansen is ook al lange tijd BOVAG-lid, wat jou als klant de garantie geeft dat we kwaliteit en vakkundig werk leveren. Hier worden we ook regelmatig op getest. Andere werkzaamheden zoals het bijvullen van de airconditioning, het vervangen van je banden of het repareren van een ruit doen we in een handomdraai.

 

Onderhoud

Naast het vakkundig repareren van je schade en defecten kunnen de monteurs van Autobedrijf Jansen ook het onderhoud van je auto uit handen nemen. Kom bij ons langs voor een kleine- of grote beurt of een APK-keuring. Ons team van experts helpt je graag verder.