Auto Almelo

Voor een ruim aantal benodigdheden wat betreft je auto in Almelo kun je terecht bij Autobedrijf Jansen. Wij zijn een begrip in oost-Nederland en leveren al sinds 1992 een verscheidenheid aan diensten. Zo zijn we gespecialiseerd in de in- en verkoop van auto’s, maar hebben we ook een team van uitstekende monteurs beschikbaar die je auto kunnen repareren of onderhouden. En aangezien we al een lange tijd lid zijn van BOVAG, weet je zeker dat bij ons kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan.

 

Een nieuwe auto nodig?

Is het tijd voor een nieuwe auto, dan hebben wij een ruime keuze aan occasions en nieuwe voertuigen. Wij verkopen de volgende merken:

  • Audi
  • BMW
  • Mercedes
  • Volkswagen

We zien je graag in onze showroom, waar je onze auto’s zelf kunt beoordelen en bekijken en natuurlijk kun je ook je huidige auto aan ons verkopen en/of inruilen. We bieden je gunstige prijzen en interessante deals.

 

Moet je auto gerepareerd worden?

Als jouw auto defect is en een reparatie nodig heeft, staat ons team van gekwalificeerde monteurs klaar om dit voor je uit te voeren. We hebben tientallen jaren ervaring en kennis op het gebied van autoreparaties en gebruiken hiervoor de laatste machines en technieken. Heb je problemen met jouw auto, breng deze dan bij ons langs zodat we een analyse kunnen maken en je auto met jouw goedkeuren direct kunnen repareren.

 

Is het tijd voor een beurt?

Naast reparaties voeren wij ook onderhoud uit en kun je je auto aanmelden voor een grote- en kleine beurt. Ook als het weer tijd is voor de jaarlijkse APK-keuring, kun je deze bij ons laten uitvoeren. Doe je dit als onderdeel van je grote beurt, dan kun je hier aardig wat geld op besparen. Stap dus nu binnen bij Autobedrijf Jansen en laat ons al jouw autobehoeftes uit handen nemen.